Što znaju bebe?

Razvojna podrška od prvih dana...

Više...

Baby Signs® Kutak

Djeca nam govore prije nego progovore...

Više...

Video kutak

Video ideje i znanja...

Više...

Partnerska terapija

Emocionalno fokusirana terapija (EFT)

Više...

O meni

Rođena sam u Rijeci gdje sam 2003. godine diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu. Od tada radim kao psiholog na više radnih mjesta, s djecom, mladima, roditeljima, obiteljima, odraslima.

2010. godine osnovala sam privatnu psihološku praksu unutar koje osmišljavam i provodim različite programe za roditelje i djecu, bavim se individualnim i obiteljskim/partnerskim savjetovanjem, provodim tretmane za djecu i mlade (razvojne teškoće/rizici, problemi prilagodbe, emocionalne i socijalne teškoće).

Također, licencirani sam Baby Signs® Instruktor te vodim radionice za roditelje i djecu uz upotrebu znakovnog jezika za bebe, a moje dosadašnje iskustvo u radu te edukacija, pomogli su mi da osmislim još niz programa namjenjenih najmlađima - BEBArije -razvojne radionice za mame i bebe, radionice Mali istraživači, RASTionice za djecu s razvojnim rizicima/teškoćama, Veseli kružić te Veseli krug, radionice namjenjene razvoju socijalnih vještina kod djece, koje provodim od 2010. godine. U mom svakodnevnom radu s djecom i roditeljima pripomoglo je zasigurno i vlastito iskustvo majčinstva dva dječaka.

Nastojim se stalno usavršavati i educirati kao polaznik raznih edukacija, seminara iz područja psihoterapije, dječje psihologije. Od većih edukacija, tako sam 2004 upisala sam Specijalistički studij iz kliničke psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, 2005. Međunarodnu školu kibernetike psihoterapije-sistemski pristup, a 2013. doktorski studij iz psihologije na Filozofskom fakultetu u Rijeci, trenutno sam također u edukaciji iz Emocionalno fokusirane terapije parova (EFT).

Moji profesionalni interesi odnose se na psihoterapiju (obiteljsku/partnersku i individualnu), psihologiju dječje dobi, ranu intervenciju i rad s djecom s razvojnim teškoćama, a posebno mi je zadovoljstvo osmišljavati nove programe, baviti se edukacijom kroz radionice, seminare, predavanja.

Član sam Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva.

Iskustvo u radu s roditeljima i djecom tijekom njihove prve godine života potaklo me je i na pisanje knjige koja ima za cilj pomoći u razumijevanju ranog dječjeg razvoja, razvoju roditeljskih vještina, te je tako 2014. godine objavljenja knjiga BEBArije - važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi. 

Najava događanja

[PRIJAVE ZA 2019./2020.] Za sve se programe možete prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE. Upisi se vrše prema redoslijedu prijave, do popunjenja mjesta u grupama (prednost pri upisu imaju stari polaznici). Prijavljeni će dobiti detajnije informacije prije upisa u neki od programa. S novim radionicama krećemo od 16.9.2019. Vidimo se!

*BEBArije (2-12 mj)

*Baby Signs® (12-30 mj)

*Mali istraživači (18-36 mj)

*Veseli krug (5-10 god)

*Radionice za roditelje/odrasle

© 2010-2019 Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat