O nama

privatni psiholog, Rijeka

O privatnoj praksi

Privatna psihološka praksa, osnovana je i registrirana pri Hrvatskoj psihološkoj komori 2010. godine iz želje za pružanjem psiholoških usluga, promoviranjem psihologije, kreiranjem drugačijih programa koji će od najranije dobi biti razvojno podržavajući za djecu, roditelje obitelji. Naime tijekom dotašanjeg rada s djecom s teškoćama, obiteljima, mladima na više radnih mjesta, jasno se razvila ideja o važnosti promocije tema ranog razvoja i rane razvojne podrške za svu djecu i roditelje, kao temelj psihološkog zdravlja. Osnivanje privatne prakse dalo je slobodu u razvoju navedene ideje.

Tijekom godina, rad se razvijao u dva pravca: na tretmane za djecu i mlade i savjetovanje (za odrasle, parove), te na edukaciju kroz razne radionice za roditelje i djecu.

Kako bi se razvoj prakse omogućio i dalje, od 2019. navedeno upotpunjuje i kolegica Sanja Mazor Češarek koja preuzima veći dio ranije osmišljenih razvojno podržavajućih programa, te radi individualno s djecom i mladima (terapija igrom).

Život nema smisla bez međuzavisnosti. Trebamo jedan drugoga, i što prije to spoznamo, bolje za nas.
Erik Erikson

Rebeka Bulat

Rebeka Bulat

dipl. psiholog-profesor

Rebeka Bulat rođena je u Rijeci gdje je 2003. godine diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu. Od tada radi kao psiholog na više radnih mjesta, s djecom, mladima, roditeljima, obiteljima, odraslima.

2010. godine osnovala je privatnu psihološku praksu unutar koje osmišljava i provodi različite programe za roditelje i djecu, bavi se individualnim i obiteljskim/partnerskim savjetovanjem, provodi tretmane za djecu i mlade (razvojne teškoće/rizici, problemi prilagodbe, emocionalne i socijalne teškoće).

Također, licencirani je Baby Signs® Instruktor te vodi radionice za roditelje i djecu uz upotrebu znakovnog jezika za bebe, a dosadašnje iskustvo u radu te edukacije (Specijalizacija iz kliničke psihologije, Kibernetika psihoterapije - obiteljski pristup, Doktorski studij psihologije, Emocionalno - fokusirana terapija za parove...), pomogli su joj da osmisli još niz programa namjenjenih najmlađima: BEBArije, Mali istraživači, RASTionice, Veseli krug.

Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva, autor knjige BEBArije - važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi.

Sanja Mazor Češarek

dipl. psiholog-profesor

Programi

Razvojno poticajni programi za roditelje i djecu

2-12 mj

BEBArije

  • 5.0

Razvojno poticajne radionice za roditelje i bebe.

Bebado 7
Trajanje60 min
Dob2-12 mj

do 30 mj

Baby Signs®

  • 5.0

Djeca govore i prije nego pričaju.

Djecedo 7
Trajanje60 min
Dob12-30 mj

18-36 mj

Mali istraživači

  • 5.0

Družimo se, igramo, istražujemo.

Grupado 7
Trajanje60 min
Dob18-36 mj

5-10 god

Veseli krug

  • 5.0

Razvoj socijalno-emocionalnih vještina.

Djecedo 8
Sat60 min
Program 2 mj

Gdje smo?

Upiti za radionice!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti