Što znaju bebe?

Razvojna podrška od prvih dana...

Više...

Baby Signs® Kutak

Djeca nam govore prije nego progovore...

Više...

Video kutak

Video ideje i znanja...

Više...

Partnerska terapija

Emocionalno fokusirana terapija (EFT)

Više...

Baby Signs® Radionica za roditelje

Na Baby Signs® Radionici za roditelje upoznat ćete povijest Baby Signs® programa, doznat ćete više o njegovim korisnim utjecajima na dječji razvoj. Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Cjeloviti startni paket koji sadrži Vodič za roditelje kroz Baby Signs® Program, DVD Dobro došli u Znakovni jezik za bebe, Baby Signs® Slikovnice, DVD Moji Najdraži Baby Signs Znakovi, te brzi preglednik Znakovi na dlanu. Ovaj paket je uključen u cijenu Radionice.

 

Baby Signs® Radionica za roditelje, kao što i ime kaže, namijenjena je roditeljima, no, radionice su primjerene i za druge članove obitelji (bake i djedove) odnosno za sve koji su zainteresirani znakovati s bebama.

Neki roditelji žele naučiti o znakovanju već tijekom trudnoće, jer kada bebica dođe na svijet bit će teže pronaći vrijeme za pohađanje Radionice, no neki sa znakovanjem krenu i malo prije bebinog prvog rođendana. Naime, znakovanje je korisno za djecu do 2 i pol godine odnosno, dok dijete uspješno ne savlada komunikaciju riječima. U tom smislu znakovanje je korisno i za stariju djecu kod koje postoje određene govorno-jezične teškoće, kao oblik poticanja razvoja komunikacije i govora.

Znanstvene studije dokazuju mnoge prednosti uporabe Baby Signs® znakovnog jezika, a iskustva roditelja i djece koji u svoj svakodnevni život uvedu znakove govore o jednostavnom i zabavnom načinu rane komunikacije s djetetom.

Najava događanja

[PRIJAVE ZA 2019./2020.] Za sve se programe možete prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE. Upisi se vrše prema redoslijedu prijave, do popunjenja mjesta u grupama (prednost pri upisu imaju stari polaznici). Prijavljeni će dobiti detajnije informacije prije upisa u neki od programa. S novim radionicama krećemo od 16.9.2019. Vidimo se!

*BEBArije (2-12 mj)

*Baby Signs® (12-30 mj)

*Mali istraživači (18-36 mj)

*Veseli krug (5-10 god)

*Radionice za roditelje/odrasle

Trenutno nema događaja.
© 2010-2019 Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat