Ispiši ovu stranicu

Baby Signs® Radionica za roditelje

Na Baby Signs® Radionici za roditelje upoznat ćete povijest Baby Signs® programa, doznat ćete više o njegovim korisnim utjecajima na dječji razvoj. Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Cjeloviti startni paket koji sadrži Vodič za roditelje kroz Baby Signs® Program, DVD Dobro došli u Znakovni jezik za bebe, Baby Signs® Slikovnice, DVD Moji Najdraži Baby Signs Znakovi, te brzi preglednik Znakovi na dlanu. Ovaj paket je uključen u cijenu Radionice.

 

Baby Signs® Radionica za roditelje, kao što i ime kaže, namijenjena je roditeljima, no, radionice su primjerene i za druge članove obitelji (bake i djedove) odnosno za sve koji su zainteresirani znakovati s bebama.

Neki roditelji žele naučiti o znakovanju već tijekom trudnoće, jer kada bebica dođe na svijet bit će teže pronaći vrijeme za pohađanje Radionice, no neki sa znakovanjem krenu i malo prije bebinog prvog rođendana. Naime, znakovanje je korisno za djecu do 2 i pol godine odnosno, dok dijete uspješno ne savlada komunikaciju riječima. U tom smislu znakovanje je korisno i za stariju djecu kod koje postoje određene govorno-jezične teškoće, kao oblik poticanja razvoja komunikacije i govora.

Znanstvene studije dokazuju mnoge prednosti uporabe Baby Signs® znakovnog jezika, a iskustva roditelja i djece koji u svoj svakodnevni život uvedu znakove govore o jednostavnom i zabavnom načinu rane komunikacije s djetetom.

Srodni sadržaj (po oznakama)