Ispiši ovu stranicu

Baby Signs® Znakuj pjevaj i igraj se (12-30mj)

Baby Signs program možete pohađati i zajedno s vašim djetetom kada je ono u dobi od 10 do 30 mjeseci. Postoje dva ciklusa radionica pod nazivom Znakuj pjevaj i igraj se, 1 i 2. Sudjelovanje na ovim radionicama nije uvjetovano pohađanjem Baby Signs® Radionice za roditelje,no iz iskustva znamo da su roditelji koji su prošli Radionice za roditelje bolje informirani i mogu se bolje koncentrirati na praktično učenje znakova i igre koji su srž ovih radionica. Iz tog razloga preporučamo da barem budete upoznati s osnovama Baby Signs® Programa putem Cjelovitog startnog paketa.

 

Znakuj pjevaj i igraj se je ciklus od 6 radionica namjenjenih roditeljima i djeci od 10 do 30 mjeseci starosti. Ove radionice korisne su dodatno za djecu koja nisu uključena u jasličke programe i kao oblik rane socijalizacije.

Sadržaj: Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se održavaju se 1 puta tjedno kroz 6 tjedana.

Svaki sat obuhvaća:

  • Učenje znakova koji su najvažniji u djetetovoj svakodnevici (37 znakova)
  • Učenje kroz zabavne igre koje vodi Beebo, znakujući medo
  • Praktično vježbanje znakova kroz vesele Baby Signs® pjesmice
  • Igre koje potiču važne jezične, kognitivne, socijalne i emocionalne vještine kod djece
  • Druženje obitelji, stjecanje novih prijateljstava i razmjena iskustava među roditeljima

Teme iz djetetove svakodnevne rutine (Znakuj pjevaj i igraj se 1): VRIJEME JELA, VRIJEME SPAVANJA, VRIJEME KUPANJA, KUĆNI LJUBIMCI, U PARKU i VRIJEME OBLAČENJA.

Teme iz djetetove svakodnevne rutine (Znakuj pjevaj i igraj se 2): OSJEĆAJI, NAPOLJU, SIGURNOST, NA FARMI, U ZOOLOŠKOM VRTU i ROĐENDAN

Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Znakuj pjevaj i igraj se set koji je uključen u cijenu Radionice. Set obuhvaća glazbeni CD i pjesmaricu, DVD za djecu te brzi preglednih znakova.

Trajanje: 6 x 60 min.

Cijena: 2 x 220,00 kn (440,00 kuna plativo u dvije rate)

Prijava: Za prijavu potrebno je ispuniti PRIJAVNICU.

 

Srodni sadržaj (po oznakama)