Što znaju bebe?

Razvojna podrška od prvih dana...

Više...

Baby Signs® Kutak

Djeca nam govore prije nego progovore...

Više...

Video kutak

Video ideje i znanja...

Više...

Partnerska terapija

Emocionalno fokusirana terapija (EFT)

Više...

Batinama NE, čemu DA? (radionica)

Iako je ideja da je batina izašla iz raja, danas kod mnogih roditelja napuštena, mnogim roditeljima ostaje pitanje na koji način usmjeravati ponašanje djeteta bez korištenja fizičke kazne. Zbog navedenog se događa da u nedostatku napuštenog načina prenošenja poruka djetetu o prikladnosti određenog ponašanja, granice u obitelji ostaju nedefinirane, propusne, promjenjive. Kao i u mnogim pitanjima, i ovdje, nije dovoljno samo reći što ne treba, što je štetno, već je potrebno naći druge načine koji će zamijeniti stare, napuštene kako bi se postigla željena promjena.

Poznato je da je u prvim godinama života jedna od važnih djetetovih potreba potreba za osjećajem sigurnosti, pripadanja, ali istovremeno i potreba za istraživanjem, isprobavanjem novoga. Na koji način kroz svakodnevnu komunikaciju možemo kao roditelji zadovoljiti obje ove djetetove potrebe? Kako uspostaviti suradnju bez podmićivanja? Kako postaviti jasne granice bez narušavanja djetetove potrebe za slobodom? Kako unaprijediti obiteljsku komunikaciju s ciljem zadovoljavanja potreba svih članova obitelji, "malih" i "velikih"?

Na ova ćemo pitanja zajednički odgovoriti kroz primjere, vježbe, raspravu.

________________

Roditelji o radionici:
- "Radionica mi je pomogla u razumijevanju ponašanja moga djeteta, kako postupati i reagirati u kriznim situacijama."
- "Jako mi se sviđa način prezentacije upotpunjen primjerima."
- "Radionica mi je pomogla u razumijevanju načina na koji moje dijete razmišlja."
- "Radionica je ispunila moja očekivanja. Dobila sam odgovore na moja pitanja."

Najava događanja

[PRIJAVE ZA 2019./2020.] Za sve se programe možete prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE. Upisi se vrše prema redoslijedu prijave, do popunjenja mjesta u grupama (prednost pri upisu imaju stari polaznici). Prijavljeni će dobiti detajnije informacije prije upisa u neki od programa. S novim radionicama krećemo od 16.9.2019. Vidimo se!

*BEBArije (2-12 mj)

*Baby Signs® (12-30 mj)

*Mali istraživači (18-36 mj)

*Veseli krug (5-10 god)

*Radionice za roditelje/odrasle

© 2010-2019 Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat