Što znaju bebe?

Razvojna podrška od prvih dana...

Više...

Baby Signs® Kutak

Djeca nam govore prije nego progovore...

Više...

Video kutak

Video ideje i znanja...

Više...

Partnerska terapija

Emocionalno fokusirana terapija (EFT)

Više...

RASTionice (djeca s razvojnim rizikom)

RASTionice su organizirane kroz radionice koje imaju za cilj poticanje i podržavanje ranog razvoja djece s razvojnim teškoćama ili razvojnim rizicima. Prve su godine iznimno važne jer stvaraju temelje za budući rast i razvoj djeteta. Ako kod djeteta postoje određeni razvojni rizici ili teškoće, iznimno je važno pružiti djetetu i obitelji pravovremenu podršku (kroz individualni i grupni rad).

Program se provodi u obliku radionica za roditelje i djecu predškolske dobi, koje se odvijaju jednom tjedno po sat vremena, kontinuirano tijekom godine. Namjenjen je djeci s razvojnim teškoćama ili razvojnim rizicima (djeci s problemima u komunikaciji, govoru, problemima usmjeravanja ili održavanja pažnje, djeci usporenog razvoja. Rad u malim grupama omogućuje pružanje individualizarane podrške kroz istovremeno druženje s vršnjacima.

Ovakav je način rada izvrsna priprema za onu djecu koja će se tek uključiti u predškolske ustanove.

Program predstavlja i podršku roditelju koji na radionicama uči na koji način može kroz svakodnevne aktivnosti podržati i potaknuti rani razvoj svojeg djeteta.

Radionice se odvijaju jednom tjedno, po sat vremena.

Zainteresirani se mogu javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prije upisa potrebno je obaviti individualni razgovor kako bi se procjenile djetetove potrebe, te kako bi se mogao planirati daljnji rad imajući u vidu djetetove specifične teškoće i snage.

Najava događanja

[PRIJAVE ZA 2019./2020.] Za sve se programe možete prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE. Upisi se vrše prema redoslijedu prijave, do popunjenja mjesta u grupama (prednost pri upisu imaju stari polaznici). Prijavljeni će dobiti detajnije informacije prije upisa u neki od programa. S novim radionicama krećemo od 16.9.2019. Vidimo se!

*BEBArije (2-12 mj)

*Baby Signs® (12-30 mj)

*Mali istraživači (18-36 mj)

*Veseli krug (5-10 god)

*Radionice za roditelje/odrasle

Trenutno nema događaja.
© 2010-2019 Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat