Što znaju bebe?

Razvojna podrška od prvih dana...

Više...

Baby Signs® Kutak

Djeca nam govore prije nego progovore...

Više...

Video kutak

Video ideje i znanja...

Više...

Partnerska terapija

Emocionalno fokusirana terapija (EFT)

Više...

Tretman za djecu

Ponekad je djeci potrebna dodatna stručna podrška i pomoć - i to bilo da se radi o trenutnim teškoćama uvjetovanim okolinskim promjenama, novim zahtjevima ili razvojnim teškoćama koje zahtjevaju širu razvojnu podršku.

Tako psihološki tretman može biti koristan kao podrška u trenucima prilagodbe na novonastale životne situacije, emocionalnih i ponašajnih problema, ili kao razvojna podrška i poticaj za djecu kod koje postoji razvojni rizik/poteškoće (npr. komunikacijske, socijalne, emocionalne, kognitivne teškoće).

Uzimajući u obzir dob djeteta, razvojni profil, osobnost, te procjenjene potrebe za tretmanom, u suradnji s roditeljima pruža se ciljana pomoć usmjerena ka razvijanju snaga djeteta, prevladavanju trenutnih zastoja, razvijanju vještina i sposobnosti u skladu s razvojnim očekivanjima.

Najava događanja

[PRIJAVE ZA 2019./2020.] Za sve se programe možete prijaviti ispunjavanjem PRIJAVNICE. Upisi se vrše prema redoslijedu prijave, do popunjenja mjesta u grupama (prednost pri upisu imaju stari polaznici). Prijavljeni će dobiti detajnije informacije prije upisa u neki od programa. S novim radionicama krećemo od 16.9.2019. Vidimo se!

*BEBArije (2-12 mj)

*Baby Signs® (12-30 mj)

*Mali istraživači (18-36 mj)

*Veseli krug (5-10 god)

*Radionice za roditelje/odrasle

Trenutno nema događaja.
© 2010-2019 Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat