Knjiga gostiju - što kažete o nama

Mjesto za vaša iskustva dojmove...


Radionice kod Rebeke, od bebarija preko znakovanja pa do malih istrazivaca, su uzitak za mamu i dijete.
Rebeka je super psiholog, susretljiva, duhovita, puna maste i ideja, a njezine radionice za odrasle odlicno utroseno subotnje jutro :-)

Barbara

Našu teta Rebeku znamo više od 3 godine i jako je volimo. Jako nam je pomogla kad nam je bilo najpotrebnije. Seku smo upisali na Bebarije, a braco nestrpljivo čeka Veseli krug.

Ružica

Kod Rebeke sam odlazila sa svoja dva dječaka. Bilo je to korisno provedenih sat vremena u vođenoj igri, druženju i stvaralačkim zadacima.
Rebeka je vrlo stručna osoba koja je spremna nesebično pružiti puno informacija i savjeta o djetetu i razdoblju života kroz koje trenutno prolazimo. Uz puno kreativnih ideja, smijeha i šarenih dječjih radova, kući smo ponijeli i neka nova poznanstva.

Marija

Baby Signs je najbolja stvar koju sam mogla napraviti za sebe i svoju kćer. Unaprijedila je govor i povezalo nas je još više.
Koristili smo ga redovito u igri. Hvala rebeki na ovom pruženom znanju!

Nera

Toliko divnih jutra, osmijeha, druženja, praćenja djeteta.
Definitivno moj porodiljni je obogaćen ovim programom, moj odnos s djetetom još bliži, a oko mi je naučeno na najsitnije pomake.

Hvala Rebeka!

Tea

Imam djevojčicu s poteškoćama u razvoju. Tragajući za nekim tko će mi pomoći u radu s Mijom došla sam do Rebeke. Mia je tada imala 2 godine, nije govorila, nije hodala, nije imala pokaznu gestu, nismo znale kako komunicirati. Svi logopedi (privatno i ustanove) su digli ruke od nas. Pretežak slučaj, nemaju kadar za to...Ali ne i Rebeka. Nekih 6 mjeseci kasnije Mia je počela znakovati, s vremenom spajati i 2-3 znaka u rečenicu. Danas Mia ima 6 goudina, koristi komunikacijsku knjigu, znakove i nekoliko riječi. Ali vrata koja su joj otvorila svijet komunikacije otvorila joj je Rebeka. I dalje idemo na “igranje” kod Rebeke. Mia uvijek nauči nešto novo. Kao roditelju meni se kod Rebeke najviše sviđa što uvijek ima neke mjerljive ciljeve na kojima radi, daje praktične savjete, otvorena je za sve upite, ima cjelovit pristup djetetu a ujedno je i podrška roditelju.

Maja

Na radionice smo krenuli kad je naša Leda imala nepunih 6 mjeseci, te smo vrlo brzo uocili koliko uživa družeći se s drugim bebama. Smatramo da su radionice izvrstan način da se bebe socijaliziraju od najranije dobi. Bebe su opuštene, razigrane i vesele, te je zadovoljstvo gledati ih kako svaki put nešto novo nauče. Osim beba, i mame i tate puno nauče o komunikaciji s najmanjima...Topla preporuka svim roditeljima!

Ivana

Na radionice za mame i bebe Lovro i ja smo krenuli kada je on imao 5 mjeseci. Saznala sam za radionice putem interneta kada sam se informirala o Baby signs programu. Lovro je još bio premali da bismo upisali Baby signs pa smo krenuli na radionice. Na radionicama bebe kroz igru, ples, pjesmu, otkrivaju i razvijaju svoja osjetila, uče se nekim jednostavnim, njihovoj dobi prilagođenim, pravilima ponašanja, zabavljaju se i polako socijaliziraju. Prekrasno ih je bilo gledat onako malene kako istražuju razne oblike, zvukove, materijale, boje, svjetla, mirise, a posebno njihove reakcije koje su nas znale dobro nasmijati. Radionice omogućavaju roditeljima da puno lakše i brže otkriju interese svoga djeteta, ili pak strahove, pa svoje ponašanje, ideje za igru i općenito odnos prema djetetu mogu tome prilagoditi, čime se naravno povećava djetetovo zadovoljstvo i jača veza sa roditeljem. Roditelji uče kako se treba igrati s djecom da igra istovremeno bude zabavna i edukativna. Rebeka na svakoj radionici dijeli stručne savjete i smjernice koje nam pomažu u odgoju i budno prati razvoj djece, a roditelji mogu razmijeniti razna iskustva. I na ovim se radionicama uči znakovni jezik, koji olakšava komunikaciju između roditelja i djeteta, smanjuje nesporazume, omogućava brzo zadovoljavanje djetetovih potreba i time smanjuje količinu plača, suza, frustracije, tuge. Lovro je brzo usvojio znakove za piti, jesti, mlijeko, što nam donijelo veliko olakšanje. Prije bi maleni plakao i plakao, a mi bi mu donosili za redom bocu mlijeka, pa bocu čaja, pa vode, pa hranu, pa igračke, svega pomalo i za redom dok slučajno ne bi pogodili što je htio jer često ne bismo znali prepoznati djetetovu potrebu. Ali kada je usvojio neke osnovne znakove sve je bilo lakše. Stavio bi palac u usta (znak za piti) i voda je bila tu u tren oka. Stisnuo bi šaku i mlijeko bi se stvorilo! Pravo olakšanje i za njega i za roditelje. Dosta brzo je počeo govorit, a ja sam sigurna da je tome pridonio Baby signs. Zbog svega što sam navela, nakon radionica za mame i bebe završili smo Baby signs 1 i 2, a dalje nastavljamo sa Malim istraživačima. Lovro voli ići kako on kaže kod Beke-Bibove mame, a ja svim svojim prijateljima koji imaju bebe preporučam da krenu na radionice.

Iva

Na razvojne radionice za mame i bebe krenula sam s Martom u dobi od 3 mjeseca. Na radionicama se kroz igru, pjesmu i ples stimuliraju sva dječja osjetila, potiče rana komunikacija i socijalizacija, a mame i tate se upoznaju, druže i izmjenjuju iskustva, što je također jako važno, osobito za mlade roditelje. Teta Rebeka je pristupačna, jednostavna i uvijek nasmijana. Vrlo je stručna, a svoja znanja i iskustva nenametljivo i nesebično prenosi na roditelje, dajući im savjete za različite situacije koje se javljaju prilikom odrastanja i sazrijevanja njihove djece. Tako svaka radionica, uz aktivnosti za djecu, sadrži i poduku iz nekog aspekta dječjeg razvoja.
Na radionici smo Marta i ja puno naučile jedna o drugoj, zbližile se i povezale jače, a ja sam dobila odgovore na mnoga pitanja koja su me zanimala.
Sada Marta ima 17 mjeseci i jedva čekamo da se ponovno uključimo u radionicu, ovoga puta Male istraživače, kod tete Rebeke!

Doris

Moj sin Viktor i ja dolazimo na radionice za mame i bebe od kad je on imao samo dva mjeseca. Jako sam zadovoljna načinom rada naše tete Rebeke i programom u, kako to mi nazivamo, školici. Više je razloga zašto ovaj program smatram korisnim za bebu, a jedan od njih je rana socijalizacija kojoj se bebe uče kroz međusobnu igru. Radionice su nam jako korisne jer se kroz igru stimuliraju različita osjetila što pridonosi njihovom razvoju, a ono što mi je jako bitno je da Viktor s pažnjom promatra i sudjeluje u raznim zanimljivim aktivnostima koje se izmjenjuju. Učiteljica nam uvijek stručno objasni za koje područje razvoja je neka vježba korisna i potiče nas da i kod kuće ponavljamo slično. Također, uvijek je spremna pomoći savjetima i idejama. No, najbitnije od svega je da je Viktor zadovoljan, a to se vidi po njegovom ponašanju. Potpuno je opušten i s obzirom da je iznimno znatiželjna beba ovdje pronalazi mnoštvo raznih sadržaja koji zadovoljavaju njegove potrebe da neprestano nešto radi i istražuje. On je jedna od onih beba koje jasno i glasno daju do znanja kada im je dosadno, a u svojoj školici mogu reći da s pažnjom sudjeluje u svemu i to je razlog zašto već 8 mjeseci (izuzev ljetnih praznika) u kontinuitetu dolazimo. Svakako bih i drugim mamama preporučila ovaj program.

Bojana

Presretna sam što u našem gradu postoji nešto ovakvog tipa za djecu mlađeg uzrasta.. Proveli smo kvalitetno i kreativno vrijeme u igri i zabavi u ugodnom ambijentu i druženju sa ostalom dječicom-istraživačima.. dobili razne ideje kako se igrati i zabaviti. Svakom bi svakom roditelju preporučila :) Vrlo poticajno i ugodno i svakako ćemo ponoviti!

Dubravka

Jako sam zadovoljna igraonicom, prvenstveno jer je smislena i ima svoj tijek koji se uvijek ponavlja što djeci odgovara u toj dobi.. Sve što radimo super je smišljeno, zanimljivo ali se vidi (mi roditelji vidimo) pozadina i namjera zadatka.. sve u svemu odlično:)

Maša

Hej dragi ljudići ova vam je grupa suuupeeerrr! Moja cura je bila jako zatvorena, a Veseli krug kojeg pohađa 2 godine i stvarno joj je pomogao otvoriti se. Ja kao roditelj vidim pozitivne pomake, a jako mi je drago da i ona rado ide.. Zato.. Vidimo se na jesen!

Jelena

Iznimno kvalitetno, zanimljivo i poučno predavanje. Užitak je slušati divnu Rebeku kao predavača! Poticajno za primjenu u nastavi s učenicima u razrednoj nastavi. Jako ugodno provedeno subotnje prijepodne! Sve pohvale!

Dora

Lijepo i ugodno izlaganje na temu odnosa...i baš zanimljivo predstavljeni kroz ples...uzivala sam

Belma

Jako lijepo predavanje,poučno i super rasčlanjeno tako da se odmah pronađeš . Alati za promjenu su u prezentaciju a dalje sve ovisi o vama i vašem provođenju naučenog unutar vaše veze ili braka . Svakako sam zahvalana što sam imala mogućnost pratiti i puno toga naučiti . Pozdrav Tina

Kristina

Želite nam i vi nešto napisati?

Upiti za programe!
+385 98 987 1074
Povežimo se

Želim primati obavijesti