Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat
Adamićeva 24, Rijeka
info@psiholog-rebeka-bulat.hr

O nama

Sve o tome tko smo i čime se bavimo
Privatna psihološka praksa Rebeka Bulat

O privatnoj psihološkoj praksi

Od početaka do danas...

Privatna psihološka praksa, osnovana je i registrirana pri Hrvatskoj psihološkoj komori 2010. godine iz želje za pružanjem psiholoških usluga, promoviranjem psihologije, kreiranjem drugačijih programa koji će od najranije dobi biti razvojno podržavajući za djecu, roditelje obitelji.

Tijekom dotašanjeg rada s djecom s teškoćama, obiteljima, mladima na više radnih mjesta, jasno se razvila ideja o važnosti promocije tema ranog razvoja i rane razvojne podrške za svu djecu i roditelje, kao temelj psihološkog zdravlja. Osnivanje privatne prakse dalo je slobodu u razvoju navedene ideje.

Rad se razvijao u dva pravca: na savjetovanje i tretmane za djecu i mlade, odrasle, obitelji, parove, te na pružanje podrške u grupi kroz razne radionice za roditelje i djecu.

U praksi danas rade tri psihologinje, Rebeka Bulat, Sanja Mazor Češarek koja preuzima vođenje većeg dijela ranije osmišljenih razvojno podržavajućih programa, te također radi individualno s djecom i mladima (terapija igrom), te Lina Debelić koja radi s djecom, mladima, njihovim obiteljima te odraslima.

U svom radu koristimo znanja iz niza psihoterapijskih edukacija koje za temelj imaju načela humanističke psihologije, uvažavamo individualnosti i različitosti u suradničkoj potrazi s klijentima za novim načinima odgovaranja na njihove trenutne poteškoće, izazove života.

Svaki susret s klijentom je privilegija za ulazak u tuđi svijet te dijeljenje i učenje od kojega i terapeut i klijent mogu rasti.

Osobni rast i razvoj

Prevladavanje trenutnih kriza, životnih izazova i razvijanje novih vještina

Sistemska, obiteljska terapija

Kibernetika psihoterapije, uvažavanje i istraživanje različitosti i kompleksnosti pojedinca i sistema

Bračna (partnerska) terapija

Emocionalno fokusirana terapija za parove

Terapija igrom

Prevladavanje specifičnih teškoća uz snagu igre

Razvojno poticajni programi

Podrška i poticaj od prvih dana za bebe, malu djecu i roditelje

Grupni programi za djecu i mlade

Razvijanje socijalno emocionalnih vještina u grupi

Roditeljstvo

Savjetovanje i grupni programi za roditelje

Edukacija

Promocija psihologije, mentalnog zdravlja kroz seminare, radionice za stručnjake i javnost
Rebeka Bulat

Rebeka Bulat

dipl. psiholog-profesor

Rebeka Bulat rođena je u Rijeci gdje je 2003. godine diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu. Od tada radi kao psiholog na više radnih mjesta, školstvu, zdravstvu, nevladinom sektoru s djecom, mladima, roditeljima, obiteljima, odraslima.

2010. godine osnovala je privatnu psihološku praksu unutar koje osmišljava i provodi različite programe za roditelje i djecu, bavi se individualnim i obiteljskim/partnerskim savjetovanjem, provodi tretmane za djecu i mlade (razvojne teškoće/rizici, problemi prilagodbe, emocionalne i socijalne teškoće).

Osim individualnim radom, posvetila se i grupnom radu kroz proveđenje licenciranih Baby Signs® radionica za roditelje i djecu ali i niza vlastitih autorskih grupnih programa - BEBArije, Mali istraživači, Veseli krug, te niz radionica za roditelje i stručnjake koji rade s djecom.

Kontinuirano se od završetka fakulteta educira, specijalizacija iz kliničke psihologije, doktorski studij psihologije, kibernetika psihoterapije - obiteljski pristup, emocionalno - fokusirana terapija za parove...

Članica je Hrvatske psihološke komore, autor knjige BEBArije - važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi, osnivač i potpredsjednik Hrvatskog društva za Emocionalno fokusiranu terapiju.

Slobodno vrijeme čuva za obitelj, posebno dva sina, poneku knjigu i film, nova učenja, druženje s prijateljima i putovanja.

Sanja Mazor Češarek

Sanja Mazor Češarek

dipl. psiholog-profesor

Mazor Češarek rođena je u Ogulinu 1982. godine. Tamo je završila osnovnu i srednju školu. Na Filozofskom fakultetu u Rijeci 2008. godine diplomirala je psihologiju.

Nakon toga radi u dvije osnovne škole na radnom mjestu stručnog suradnika psihologa. Od samog početka zanima ju rad s djecom i njihovim obiteljima.

U Privatnu psihološku praksu prvi put je došla davne 2015. godine kao mama djevojčice Lucije, i kasnije Lare. Tako je od igranja na radionicama sa svojim djevojčicama postala ona koja vodi radionice za druge roditelje i djecu.

Od 2019. pridružuje se radu privatne prakse gdje vodi razvojno poticajne programe za djecu i roditelje: BEBArije, Baby Signs, Male istraživače, Veseli krug. Također te radi individualno sa djecom i mladima.

2020. godine krenula je na edukaciju iz terapije igrom koja se temelji na komunikaciji s djecom putem njihovog prirodnog jezika – igre.

Članica je Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva.

Lina Debelić

Lina Debelić

dipl. psiholog-profesor

Lina Debelić rođena je u Rijeci gdje je i diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci 2007.g. Radno iskustvo stjecala je na području kliničke psihologije u psihijatrijskoj bolnici, u civilnom sektoru te na poslovima stručne suradnice psihologinje u srednjim školama.

Rad u okviru odgojno obrazovnih ustanova omogućio joj je neposredan uvid u razvojne, psihološke i emocionalne potrebe djece i mladih. Sudjelovala je u osmišljavanju i provođenju preventivnih programa, različitih izvannastavnih aktivnosti i projekata gdje se stvarao prostor za poticanje razvoja različitih vještina djece i mladih.

Interes za to područje rada poticao ju je na kontinuirana učenja i usavršavanja, sudjelovanje na različitim edukacijama i osmišljavanje i provođenje radionica za djecu i mlade, roditelje i odgojno-obrazovne radnike

Fokus rada i usavršavanja kontinuirano je usmjeren na individualni i grupni radu s mladima i obiteljima, te se educira u području kibernetike psihoterapije.

Najveću vrijednost vidi u razvijanju međuljudskih odnosa, stvaranju novih razumijevanja i uzajamnog učenja.

Članica je Hrvatske psihološke komore.

Slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji. Voli iskušavati nove hobije i razvijati nove vještine, čitati i boraviti u prirodi.

Gdje smo?

Privatna psihološka praksa nalazi se u centru Rijeke, na adresi Adamićeva 24 / 2. kat.

Rebeka Bulat

+385 91 531 3004

Sanja Mazor Češarek

+385 98 9871 074

Lina Debelić

+385 91 7670 562

Email radionice

radionice@psiholog-rebeka-bulat.hr

Email savjetovanje

savjetovanje@psiholog-rebeka-bulat.hr

Adresa

Adamićeva 24, Rijeka

Napomena

Zbog direktnog rada s klijentima često ne možemo odgovoriti na telefonske pozive. Upite je zato najbolje poslati mailom.

Želim primati obavijesti